maanantai 3. joulukuuta 2018

Joulukalenteri no 1: perusvillasukat ja lahjavyötteet

Joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy ohjeet perusvillasukkiin ja niihin löydettyihin ihaniin sukkavyötteisiin! :)

Tämän Joulun ensimmäiset itsetehdyt joululahjat ovat perusvillasukat, jotka on tehty mummin perinnettä jatkaen. Silmukoiden määrät, puikkojen koot, jalan koko ja ohjeet löytyvät Novitan omilta sivuilta.
https://www.novitaknits.com/fi/fi/node/112/instructions
Ohjeet ovat helpohkot aloittelijoillekin, lisäksi netti on täynnä erilaisia opetusvideoita. Mummin opeilla olen aloittanut sukkien teon, nyt ei tarvitse kuin luntata silmukoiden määrät eri kokoisiin villasukkiin. :D


Nämä villasukat olivat nopea tehdä, esimerkiksi samalla kun katselee tv.tä. Kahdet puikot käytössä, ja molempia sukkia tein samaan aikaan:molemmista varsi valmiiksi ennen kantapäätä jne. Lankana käytin erilaisia jämälankoja pois ja uutena testasin bambupuikkoja no 3-3,5mm.


Jokin aika sitten, löysin netistä kivoja lahjavyötteitä villasukille. Ajattelin, että niihin saisi kivasti laitettua itsetehdyt villasukat pesuohjeineen ja sen jälkeen lahjapakettiin. Lahjavyötteet villasukille löytyivät täältä:
http://madambc.blogspot.com/2017/12/lahjavyotteet-uudet-merkit.html?m=1
Tulostat, leikkaat ja teippaat lahjavyötteet kiinni. Mittaa kuitenkin ennen teippaamista, kuinka kireelle vyötteen saa laittaa. :)


Nyt villasukat ovat valmiina paketoitavaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti